MENU

Frokost 12.00-14.00

Fiske tallerken 325,-

Fiskefrikadelle, grov remu & syltede rødløg
Skaldyrssalat, krebsehaler, rejer & friske urter
Kartoffel, ramsløgsmayo & sprøde kartofler

Frokost tallerken 325,-

Kyllingesalat, æbler, selleri, kapers & sprød kylling
Tatar, estragon mayo, tomat & cognac
Kartoffel, ramsløgsmayo & sprøde kartofler 

Aften 17.30 – 22.00
3 retter 555,-

Forretter:

Tomater, ricottacreme, balsamico, grøn olie & pinjekerne
Tatar af okse, estragon mayo, tomat, Cognac & rugcrumble 

Hovedretter:

Glaseret perlehønebryst, grøn risotto, mascarpone, ramsløg & ærter
Grillet asparges, grøn risotto, mascarpone, ramsløg & ærter

Dessert:

”Rødgrød med fløde”