Frokost fra 11.30 – 14.00

Fiske tallerken 325,-

Kartoffel, ristet sesam, purløg, peberfrugtemulsion, tang & ristet enoki

Smørstegt filet af rødspætte, grøn remoulade, syltede rødløg & citron

Fiskefrikadelle, limeblad, hvidløgsemulsion, panang karry & kokos

 

Frokost tallerken 325,-


Kartoffel, ristet sesam, purløg, peberfrugtemulsion, tang & ristet enoki

Kyllingesalat, æble, selleri, purløg, rødløg, sennep, citron & friteret bøgehatte

Tatar, forårsløg, kapers, æggeemulsion, reduceret æblevin & brunet smør

 

Vegansk frokost tallerken 325,-


Kartoffel, ristet sesam, purløg, peberfrugtemulsion, tang & ristet enoki

Avocado, koriander, kimchi, wasabi, sesam & sennepskarse

Pastinak, tomatpulver, mango chutney & urter

 

 

 

Aften fra 17.30 – 22.00

 

Forretter:

Tatar, forårsløg, kapers, æggeemulsion, reduceret æblevin & brunet smør

El.

Caprese, parmesan, macadamianødder, jordbærbalsamico, syltede, friske & tilberedte tomater

 

Hovedretter:

Perlehønebryst, porre, brombær, perlespelt, stegte svampe, sprød parmesan & estragonsauce

El.

Confiteret Portobello, porre, brombær, perlespelt, stegte svampe, surdejs tuille & estragonsauce

 

Desserter:

Citrontærte, marengs, bær & sprødt

 

3 Retter 550,-