MENU
Frokost 12.00-14.00
Fiske tallerken 325,-
Fiskefrikadelle, grov remu & syltede rødløg
Skaldyrssalat, krebsehaler, rejer & friske urter
Kartoffel, ramsløgsmayo & sprøde kartofler
Frokost tallerken 325,-
Kyllingesalat, æbler, selleri, kapers & sprød kylling
Tatar, estragon mayo, tomat & cognac
Kartoffel, ramsløgsmayo & sprøde kartofler
Aften 17.30 – 22.00
3 retter 555,-
Forretter:
Tomater, ricottacreme, balsamico, grøn olie & pinjekerne
Tatar af okse, estragon mayo, tomat, Cognac & rugcrumble
Hovedretter:
Glaseret perlehønebryst, grøn risotto, mascarpone, ramsløg & ærter
Grillet asparges, grøn risotto, mascarpone, ramsløg & ærter
Dessert:
”Rødgrød med fløde”